DUMPEN GROF VUIL MOET AFGELOPEN ZIJN!

Door Marie-José Luttikholt op 15 september 2018

PvdA wil het de inwoners gemakkelijker maken.

Net als voor iedereen is ook voor de PvdA de afvaldump van grof vuil een grote ergernis. Het straatbeeld verloederd en dit is niet bevorderend voor het woongenot.

Het college in de persoon van wethouder van Wakeren gaf in een krantenbericht aan hogere boetes te willen uitdelen aan de herleidbare personen.

Dit kan een oplossing zijn.

Als PvdA vinden wij dit geen goede oplossing. Wij kijken liever naar hoe je het de mensen gemakkelijker kan maken en dus het probleem kunt oplossen.

Wij stellen voor dat er twee keer per jaar in iedere buurt een container wordt geplaatst door Twente Milieu waar de inwoners hun grof vuil naar toe kunnen brengen. Tevens lijkt het ons goed dat hier de kringloop bij wordt betrokken zodat zij de spullen die nog bruikbaar zijn daar gelijk uit kunnen halen.

Wij vragen het college dit voorstel verder uit te werken en de kosten hiervan op te nemen in de begroting.

 

Met vriendelijke groeten,

Marie-Jose Luttikholt

Fractievoorzitter PvdA

 

https://www.tubantia.nl/hengelo/pvda-hengelo-grote-afvalcontainers-in-plaats-van-hogere-boetes-br-br~ac630641/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

https://www.rtvoost.nl/nieuws/298736/PvdA-Hengelo-Grofvuil-dumpingsplan-wethouder-Van-Wakeren-heeft-geen-zin

Marie-José Luttikholt

Marie-José Luttikholt

Hengelo is de stad waar ik van hou, Het is voor mij een enorme eer dat ik de lijsttrekker mag zijn voor de PvdA Hengelo. Dat ik de komende periode het gezicht mag zijn van die partij die zo sterk geworteld is in deze mooie gemeente. Een partij die actief heeft bijgedragen aan de goede

Meer over Marie-José Luttikholt