PvdA Hengelo stemt tegen de definitieve Verordening Jeugdhulp

Door Marie-José Luttikholt op 16 juli 2018

In de gemeenteraadsvergadering van woensdag 18 juli staat de vaststelling van de definitieve Verordening Jeugdhulp op de agenda. Wij gaan tegen deze verordening stemmen en wel hierom:

 

We hebben opnieuw gesproken met de adviesraad. Ons inziens straalt deze verordening geen vertrouwen maar wantrouwen uit naar de professionals, daarnaast tuigt u ter controle uw eigen ambtenaren apparaat op wat dus de nodige kosten met zich meebrengt.

 

Een verstoorde relatie op basis van wantrouwen met onze professionals in de zorg zal ons inziens eerder zorgen voor een verhoging van de kosten in plaats van een verlaging.

 

Als u wilt dat er anders en daardoor kosten besparend gewerkt wordt zal u eerst vertrouwen moeten hebben in elkaar en moeten zorgen dat er een gezamenlijk probleem gemaakt wordt wat je ook samen wilt oplossen waarbij gebruik gemaakt wordt van de kracht van de professional.

 

Marie-José Luttikholt

Fractievoorzitter PvdA Hengelo

Marie-José Luttikholt

Marie-José Luttikholt

Hengelo is de stad waar ik van hou, Het is voor mij een enorme eer dat ik de lijsttrekker mag zijn voor de PvdA Hengelo. Dat ik de komende periode het gezicht mag zijn van die partij die zo sterk geworteld is in deze mooie gemeente. Een partij die actief heeft bijgedragen aan de goede

Meer over Marie-José Luttikholt