Samen leven

De PvdA Hengelo is overal en is er in Hengelo voor iedereen. De PvdA staat voor goede acute zorg in Hengelo. En voor goed bereikbare specialistische zorg en hulp in Twente. In kleinschalige wijkteams wordt gekeken naar wat iemand zelf nog kan, worden experts ingezet waar het moet en creatieve oplossingen gezocht in individuele gevallen.

De PvdA Hengelo is overal en is er in Hengelo voor iedereen. De PvdA staat voor goede acute zorg in Hengelo. En voor goed bereikbare specialistische zorg en hulp in Twente.

In kleinschalige wijkteams wordt gekeken naar wat iemand zelf nog kan, worden experts ingezet waar het moet en creatieve oplossingen gezocht in individuele gevallen. Dit betekent uitzonderingen maken waardoor iedereen mee kan doen.

We willen flexibele en regelarme bijstand, bijzondere bijstand op 130% en huiswerkbegeleiding voor kinderen.

Initiatieven in de buurt, bewonersbedrijven, sportverenigingen en wijkcentra zijn het cement van de Hengelose samenleving. Zij zorgen voor saamhorigheid, omzien naar elkaar, elkaar aanspreken en veiligheid. De PvdA wil zich daar in Hengelo sterk voor maken, wat goed is behouden en nieuwe initiatieven faciliteren.