Raadslid

Imdat Yikilmaz

Ruimtelijke ontwikkeling, wonen, binnenstad, werkgelegenheid, economische zaken

Mijn naam is Imdat Yikilmaz en ben 36 jaar, ben geboren en getogen in Hengelo en heb Technische Natuurkunde gestudeerd aan de Universiteit Twente in Enschede. Werk sinds 2008 bij Malvern-PANalytical in Almelo, ben gehuwd en heb 2 zonen.

Van vrijwilliger naar 100% inzet voor Hengelo

De vele jaren vrijwilligerswerk die ik heb gedaan binnen verenigingen en stichtingen in Hengelo hebben mij geïnspireerd om me politiek in te zetten voor de Hengelose samenleving. Dit doe ik momenteel sinds maart 2014 namens de PvdA in de gemeenteraad in Hengelo.

Een luisterend oor zijn en mij voor de volle 100% inzetten voor de Hengelose samenleving is mijn drijfveer voor de politiek. Daarnaast zijn beloftes nakomen en van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de samenleving belangrijke punten die ik altijd in mij draag.

Het meeste werk moet nog gedaan worden

Ik vraag uw stem op 21 maart 2018 om nogmaals voor 4 jaar u te mogen vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Hengelo. Voor een Hengelo met voldoende sociale huurwoningen, voldoende banen, een prettig verenigingsleven, goede zorg die we dichtbij de mensen georganiseerd hebben, goed onderwijs, sportvoorzieningen die toegankelijk zijn voor iedereen, en uiteraard een bruisende binnenstad.

Met vriendelijke groet,

Imdat Yikilmaz
Raadslid PvdA Hengelo