Terugblik op ons eerste jaar: onze inzet voor Hengelo!

8 oktober 2023

Het eerste jaar van de raadsperiode 2022-2026 zit er alweer op. Voor ons als fractie was het een druk en productief jaar. Uiteraard stond het begin van deze raadsperiode in het teken van de coalitieonderhandelingen en het opstarten als nieuwe fractie. Daarna hebben we niet stilgezeten. Als fractie nemen we graag het initiatief. In de gemeenteraad gebeurt dat door middel van mondelinge vragen, schriftelijke vragen, agendering van onderwerpen en het indienen van moties. We nemen je graag mee in wat we hebben gedaan en bereikt in ons eerste jaar.

Hier  vind je dan ook onze terugblik op het eerste jaar. Hierin laten we zien wat onze inzet was, vanaf de installatie van onze fractie tot heden. We wensen je daarbij veel leesplezier!

Wil je zelf meedenken over de inhoud? Graag! Het is altijd mogelijk om ons te mailen, bellen of appen met jouw vraag, idee of opmerking. Meedenken is altijd gewenst! Je kunt ook onze fractievergadering (elke maandagavond vanaf 20 uur) bijwonen. Als je door het jaar heen op de hoogte wil blijven van onze inzet voor Hengelo, volg dan ook een van onze social media-kanalen.

 

Terugblik 2022 – 2023