Door Marie-José Luttikholt op 9 juni 2014

PvdA Hengelo: snel duidelijkheid voor zorg en dagbesteding

De fractie van de PvdA doet een beroep op het Hengelose college om zo snel mogelijk te komen met een beleidsplan waarin de kaders gesteld worden voor de nieuwe gemeentelijke taken op het gebied van zorg, jeugdzorg en participatie. De fractie wil mensen die op dit moment dagbesteding, zorg of ondersteuning krijgen zo snel mogelijk duidelijkheid geven.

 PvdA-raadslid Marie-Jose Luttikholt: “De mensen die nu gebruik maken van de dagbesteding, maar ook van andere zorg hebben behoefte aan duidelijkheid over wat er gaat er gebeuren na 1 januari 2015. Hoe sneller hier duidelijkheid over is hoe beter. Er is veel over gepraat met de gemeenteraad, maar er ligt nog geen beleidsplan op basis waarvan de Hengelose raad kaders kan stellen. In andere gemeenten zien we dat er al wel besluiten worden genomen. We moeten op korte termijn duidelijkheid geven, dan is er nog voldoende tijd om maatwerk te leveren waar dat nodig blijkt.”

 

Marie-José Luttikholt

Marie-José Luttikholt

Hengelo is de stad waar ik van hou, Het is voor mij een enorme eer dat ik de lijsttrekker mag zijn voor de PvdA Hengelo. Dat ik de komende periode het gezicht mag zijn van die partij die zo sterk geworteld is in deze mooie gemeente. Een partij die actief heeft bijgedragen aan de goede

Meer over Marie-José Luttikholt