Samenzijn

De PvdA streeft naar een binnenstad vol gezelligheid en werken, met een kleiner winkelgebied en meer wonen in het centrum. Een sfeervol stadscentrum van deze tijd, waar mensen uit Hengelo en de regio naartoe gaan om elkaar te ontmoeten en te winkelen. De warenmarkt als een lintmarkt door de binnenstad. Samen een plan ontwikkelen voor herinrichting van het marktplein met stromend water aan de oppervlakte.

De PvdA streeft naar een binnenstad vol gezelligheid en werken, met een kleiner winkelgebied en meer wonen in het centrum.

Een sfeervol stadscentrum van deze tijd, waar mensen uit Hengelo en de regio naartoe gaan om elkaar te ontmoeten en te winkelen. De warenmarkt als een lintmarkt door de binnenstad.

Samen een plan ontwikkelen voor herinrichting van het marktplein met stromend water aan de oppervlakte. Meer levendigheid in de hele binnenstad en speciaalzaken stimuleren en faciliteren. De PvdA gaat hier geld voor reserveren.

Voor de PvdA is het Prins Bernardplantsoen samen met het park Bataafse Kamp de groene long van het centrum van Hengelo. Met ruimte om te ontspannen en ruimte voor kunst en cultuur. Het skatepark op het Industrieplein voor Metropool geeft jongeren een plek om elkaar te ontmoeten.